Home Page
Προϊόντα Η Επιχείρηση μας Χρήσιμες Συμβουλές Επικοινωνία Eco Home Online προσφορά
Προστασία απο διάρρηξη
Αναφέρουμε κάποιους οικονομικούς τρόπους επιπλέον ασφάλειας παραθύρων και πορτών, για την προστασία απο διάρρηξη και κλοπή, που μπορούν να εφαρμοστούν σε παλιά και νέα κουφώματα αλουμινίου.

Ηλεκτρομηχανική κλειδαρια για πόρτες εισόδου "CDVI-DUX"
                

 Η κλειδαριά CDVI-DUX κλειδώνει αυτόματα μετά το κλείσιμο της πόρτας.  Αντικαθιστά την απλή κλειδαριά γλώσσας και το παλιό ηλεκτρικό κυπρί στις εισόδους πολυκατοικιών και κτηρίων με ελεγχόμενη πρόσβαση.  Ξεκλειδώνει αυτόματα με τη χρήση : μπουτόν (θυροτηλέφωνου) απο το διαμέρισμα, κλειδιού απο έξω και πόμολου απο μέσα.  Συνδέεται με τα υπάρχοντα καλώδια του ηλεκτρικού κυπρί πάνω στην κάσα (όχι στη πόρτα) και λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα στα 12V AC/DC έχοντας κατανάλωση 1,25Α.  Παραμένει κλειδωμένη και μετά τη διακοπή ρεύματος. Ενδείκνυται για εισόδους πολυκατοικιών αλουμινίου ή σιδήρου και συνδυάζεται προαιρετικά με αφαλό - κύλινδρο υψηλής ασφαλείας Mauer Red line Elite 2.
Τιμή τεμαχίου κλειδαριάς: 290€(τοποθετημένη)
Τιμή τεμαχίου αφαλού : 35€(σε συνδυασμό με την κλειδαριά)Αφαλός- κύλινδρος υψηλής ασφάλειας "MAUER RED LINE ELITE 2"

                         

 Παρέχει πατενταρισμένη προστασία κατά του σπασίματος του αφαλού, ουσιαστικά καθιστά αδύνατη την αφαίρεση του από την κλειδαριά, επιπλέον σύστημα προστασίας Anti-bumping, Anti-picking και αντιδιατριτική προστασία πριν και μετά το σπάσιμο.  Αντικαθιστά τους παλιούς απλούς αφαλούς που σπάζουν στο σημείο της βίδας και αφαιρούνται εύκολα απο την κλειδαριά. Περιλαμβάνει δυο κλειδιά και κάρτα κατόχου για την αναπαραγωγή και άλλων κλειδιών σε εξειδικευμένα καταστήματα.
Τιμή τεμαχίου : 50€ (τοποθετημένος)Εξωτερική ασφάλεια ανοιγωμένων "DOUBLEX-S"
         
 Αποτελείται από δύο ενισχυμένα προφίλ Αλουμινίου που τοποθετούνται ένα στο κάθε μέρος που θέλουμε να ασφαλίσουμε (π.χ. κάσα - φύλλο). Όταν το ασφαλίζουμε κουμπώνει με δύο πύρους έναν από πάνω και έναν από κάτω. Έτσι πετυχαίνουμε τη μέγιστη αντιδιαρρηκτική ασφάλιση σε κάθε τύπο ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ: μονόφυλλου ή δίφυλλου.
Τιμή Τεμαχίου : 20€ (τοποθετημένη)


Εξωτερική κλειδαρία ανοιγομένων "Clok" με κλειδί

        

 Εξωτερική πρόσθετη κλειδαριά με κλειδί για δίφυλλα και μονόφυλλα ανοιγόμενα κουφώματα και πόρτες. Αποτελείται απο δύο μεταλλικά μέρη που τοποθετούνται αντικριστά και ένα πύρο απο μεταλλικό κράμα που ξεκλειδώνει μόνο με το κλειδί του.
Τιμή τεμαχίου: 35€ (τοποθετημένη)


Εξωτερική κλειδαριά Doublex Classic Συρομένων Εξωτερική κλειδαρία διπλού κλειδώματος με πύρους, τοποθετείται σαν πρώτη αλλά και σαν δεύτερη (πρόσθετη) κλειδαριά σε κάθε συρόμενο φύλλο. Παρέχει τη μέγιστη μηχανική ασφάλεια γιατί το αντίκρισμα βιδώνεται με τέσσερεις βίδες που πιάνουν και την σιδερένια ψευτόκασα.
Τιμή Τεμαχίου : 20€ (τοποθετημένη) Ασφάλεια Συρομένων - Γάντζος

        

 Πολύ γνωστός μηχανισμός ασφάλισης συρομένων από το 1990. Τοποθετείται από ένα στις δυο γωνίες του συρομένου φύλλου στην πλευρά του κλειδώματος. Όταν το ασφαλίζουμε, τα δόντια ακουμπούν απλά στην κάσα, αλλά αν γίνει προσπάθεια διάρρηξης, το φύλλο σφηνώνει και δεν παραβιάζεται.
Τιμή Τεμαχίου : 10€ (τοποθετημένη)


 Πύροι Ασαφαλείας με βάση

        

 Ο πιο απλός και οικονομικός τρόπος ασφάλισης όλων των τύπων συρόμενων κουφωμάτων. Ο μασίφ πύρος τοποθετείται ή στο πίσω μέρος του κουφώματος (αρμοκάλυπτρο) ή στο εμπρός (κάσα) και συγκρατεί αμετακίνητα το τζάμι και το παντζούρι σε περίπτωση διάρρηξης.
Τιμή Τεμαχίου : 15€ (τοποθετημένος)


Ασφάλεια Μεντεσέδων για ανοιγόμενα

 


 Βασικό προϊόν για την ασφάλεια κάθε ανοιγόμενης πόρτας ή παραθύρου από αλουμίνιο. Ένα ακόμα ευαίσθητο σημείο σε μια ανοιγόμενη πόρτα ή ενα παράθυρο είναι απο την πλευρά των μεντεσέδων όταν ο διαρρήκτης δεν καταφέρει να ανοίξει από το σημείο της κλειδαριάς. Η ασφάλεια των μεντεσέδων αποτελείται από δύο ενισχυμένα προφίλ αλουμινίου σε σχήμα Γ. Αυτά θηλυκώνουν και βιδώνονται στο φύλλο και στη κάσα αντίστοιχα και όταν το φύλλο κλείνει εισχωρούν το ένα μέσα στο άλλο, χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία της πόρτας ή του παραθύρου, καθιστώντας αδύνατη τη διάρρηξη του φύλλου από την πλευρά των μεντεσέδων.
Τιμή Τεμαχίου : 10€ (τοποθετημένη)
Μπάρα ασφαλείας για ανοιγόμενες πόρτες με κλειδαριά ABUS

            

 H μπάρα ασφαλείας ABUS με κλειδαριά, είναι κατάλληλη για όλες τις πόρτες (κυρίας εισόδου ή βοηθητικές-κουζίνας). H τοποθέτηση γίνεται στο εσωτερικό τμήμα της πόρτας σε οριζόντια θέση και κλειδώνει σε δύο σημεία (αντικρίσματα) τοποθετημένα στον τοίχο ή την κάσα. Παρέχει τη δυνατότητα τοποθέτησης ακόμα και σε πόρτα με τζάμι. Η χρήση της κλειδαριάς επιτρέπεται και από την εξωτερική πλευρά με προστατευτικό επιστόμιο του κυλίνδρου (defender)
Τιμή Τεμαχίου : 290€ (τοποθετημένη).Μπάρα ασφαλείας για ανοιγόμενες πόρτες AUTO-BLOCK

 H μπάρα ασφαλείας AUTO-BLOCK είναι μια οικονομική και σίγουρη επιλογή για την επιπλέον ασφάλιση των πορτών (κυρίας εισόδου ή βοηθητικές-κουζίνας). H τοποθέτηση γίνεται στο εσωτερικό τμήμα της πόρτας σε οριζόντια θέση και ασφαλίζει χειροκίνητα σε δύο σημεία (αντικρίσματα) τοποθετημένα στον τοίχο ή την κάσα.
Τιμή Τεμαχίου : 105€ (τοποθετημένη)
 Σύρτες για ανοιγόμενες πόρτες

   

 Ο πιο απλός και οικονομικός τρόπος ασφάλισης όλων των τύπων ανοιγόμενων πορτών. Ο σύρτης έχει την δυνατότητα να τοποθετείται στις δύο μπροστινές γωνίες (επάνω- κάτω) ή στο εμπρόσθιο τμήμα (κάτω απο την κλειδαριά) της πόρτας και οταν ο μασίφ πύρος ασφαλίζει μέσα στο αντίκρισμα καταστεί αδύνατη την διαρρηξή της.
Τιμή ανάλογα τον τύπο απο 5€
Για αποφυγή τύχων τυπογραφικών λαθών στις τιμές των προϊόντων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση.


created by RDP  | Powered by INCOM CMS  |  ® Alubest Doors 2008 - 2011